clock Man-Fre: 09.00 - 22.00 Lør-Søn: 12.00 - 18.00

Om oss

Vi tror på å beskytte våre kunder og sikre deres fremtid.

Om Myhrer Assuranse

Myhrer Assuranse er spesialisert på forsikring og består av dyktige og erfarne personlige rådgivere som kartlegger kundens behov for å utarbeide de beste avtalene for hver enkelt kunde.

Det er kundens totalbehov som ligger til grunn for vår arbeidsmetode. Som kunde vil dine behov endre seg over tid og her får kunden nøye oppfølgning av sin personlige rådgiver til enhver tid. Vi gjennomgår hvert år dine eksisterende forsikringsavtaler for å tilpasse avtalen endringer i din livssituasjon.

Vår målsetning er at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt av din rådgiver. Via vårt agentur møter du høy kompetanse og en profesjonell fremtreden med dine behov i fokus.

FAST KONTAKTPERSON

Mange synes det er greit å ha en fast kontaktperson å forholde seg til hvis man trenger hjelp, dette får man i Myhrer Assuranse.

KR 0,- I EGENANDEL

Samler du 3 forsikringer eller mer, vi gir bort 4000,- i egenandel du kan bruke ved første skade.

Våre flinke medarbeidere

Vi søker nye medarbeidere

Nå har du mulighet til en fantastisk jobb med svært gode inntjeningsmuligheter. Søk nå!

I samarbeid med Nemi Forsikring

Myhrer Assuranse i samarbeid med Nemi Forsikring vokser og vi utvider vår salgsavdeling på Lillestrøm. Vi er i dag 8 rådgivere i alder fra 25 -50 år, du vil trives i vårt miljø som tenker positivt og ser muligheter hver dag. Som Forsikringsrådgiver vil du ha utstrakt kundekontakt med eget salgsbudsjett.

Du vil sammen med resten av teamet være en viktig bidragsyter i form av dine resultater og ditt engasjement i utvikling av Nemi. Gjennom rollen får du en unik mulighet til å vise deg frem gjennom gode prestasjoner og resultatutvikling som kan danne grunnlag for videre karriere i Myhrer Assuranse.


Du vil sammen med resten av teamet være en viktig bidragsyter i form av dine resultater og ditt engasjement i utvikling av Nemi. Gjennom rollen får du en unik mulighet til å vise deg frem gjennom gode prestasjoner og resultatutvikling som kan danne grunnlag for videre karriere i Myhrer Assuranse.

Send inn Søknad og CV

Hvilken jobb skal du søke på?

Last opp CV*

Sending

Hey, we got your application, we will reach out soon!
These programmers suck, I know!

Generell informasjon

PLETTFRI VANDEL:

I henhold til lov om forsikringsformidling, vil det kreves plettfri vandel på politiattest fra Politiet jmfr. §7-2 Lov om Forsikringsformidling. Dette søker vi om for de aktuelle ved tilbud om en stilling.

OM ARBEIDSGIVEREN:

Vi er en aktiv utfordrer i forsikringsbransjen med røtter tilbake til 1989. I dag leverer vi enkle og gode forsikringsprodukter til lave priser i det norske markedet. Vi er i sterk vekst, og har 50 000 private kunder og 5000 næringskunder. Vår ambisjon er å være i nærheten av kunden gjennom et nettverk av lokale agentkontorer. Nemi er en del av det danske forsikringskonsernet Alpha Group som driver forsikringsvirksomhet over hele Europa.

KRAV TIL KVALIFIKASJONER:

 • Du må ha grunnleggende datakunnskap og snakke / skrive flytende Norsk
 • Gjerne erfaring fra salg, men ingen betingelse da opplæring blir gitt
 • Bidragsyter i teamet ved hjelp av gode holdninger, fokus på kvalitet og pågangsmot

PERSONLIGE EGENSKAPER:

 • Ansvarsfull, engasjert og selvstendig
 • Løsningsorientert og beslutningsdyktig
 • Evne til å skape gode kunderelasjoner
 • Målrettet, effektiv og strukturert

VI KAN TILBY:

 • Grundig salgs- og produktopplæring i forsikring.
 • Et godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer
 • Mulighet for en variert hverdag med spennende utfordringer
 • En sterk og attraktiv CV
 • Kursing til Autorisert forsikringsrådgiver (GOS)
 • Premier og fordeler til ansatte som utmerker seg spesielt
 • Mulighet til å selge bransjens beste forsikringsprodukt